Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Здоров'я

У Львові пройде Ангарний розпродаж #ECHR

У понеділок, 15 жовтня, Освітній центр з прав людини у Львові запрошує усіх охочих на Ангарний розпродаж #ECHR, під час якого збиратимуть кошти на організацію публічної серії лекції про ментальне здоров’я.

Під час Ангарного розпродажу збиратимуть кошти на лекції про ментальне здоров’я.

Розпродаж відбудеться в ангарі на території Jam Factory Art Center (Львів, вул. Механічна, 1). Початок - о 14:00. Вхід - вільний!

Усі зібрані кошти організатор(к)и обіцяють спрямувати на організацію серії лекцій про ментальне здоров’я, яка охопить широкий спектр тем - від базових психологічних потреб людини до трудоголізму, наркоманії та інших залежностей. Автором лекцій стане психотерапевт Володимир Станчишин.

«Наступного понеділка - неочікуваний вихідний, а неочікувані вихідні слід проводити з користю, зі смаком і з хорошим товариством, - каже директорка з розвитку Освітнього центру з прав людини Дарина Заржицька. - Саме тому ми у нашому Центрі вирішили зібрати усіх найкращих людей міста на великому Ангарному Розпродажі. Тут знайдеться усе, що потрібно для затишної осені! І ми говоримо не лише про речі, але й про спілкування, контакти, перебування разом».

Організатори обіцяють представити на Ангарному розпродажі #ECHR унікальні раритети, ексклюзивні книги, «найпотрібніший непотріб», речі «як на Тебе шиті», домашню випічку від найкращих господинь (і не менш найкращих господарів!) і сувенірну продукцію Центру. За музичний супровід події відповідатимуть учасники та учасниці Волонтерської програми, яку Освітній центр з прав людини у Львові влаштував у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ