Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде благодійний фестиваль на підтримку літніх людей зі сходу

Метою фестивалю «Добрі Люди Всюди» є збір коштів для 600 літніх людей з Харкова, які зараз не можуть піклуватись про себе самостійно.

«Сподіваємося, що цей захід допоможе привернути увагу та зібрати донати для людей літнього віку на сході України. Поки українські військові захищають нашу свободу, мирні жителі потерпають у зонах бойових дій, не маючи можливості залишити рідні містечка через постійні обстріли. У нас є можливість і бажання їм допомогти. Але, щоб продовжувати це робити, нам потрібна підтримка кожного», – зазначають у благодійному фонді Rescue.now.

На фестивалі звучатиме жива музика, поезія, також заплановані освітні лекції та ярмарок.

«Ми вважаємо, що мистецтво допомагає відкривати серця до найважливішого. На фестивалі ми розповімо про тих, хто потребує, та збиратимемо для них кошти.

Закликаємо долучитися до цієї важливої мети. Ваш час, талант та мистецтво конвертуються у речі найпершої потреби, тепло, психологічну та медичну допомогу, стабільне світло та зв'язок. Допоможіть нашому фонду зібрати стільки тепла та любові, скільки буде можливо», – зазначають організатори.

Місце проведення заходу – пл. Ринок, 32, Театр пива «Правда», з 12:00 до 21:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ