Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові придбають нову техніку для ремонту і прибирання вулиць

Сесія Львівської міської ради погодила надання дозволу ЛКП Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району, Залізничного району та Шевченківського району на отримання кредиту в банківській установі для закупівлі нової техніки.

Зокрема, ШРП мають намір придбати 3 екскаватори і 1 мінінавантажувач. Техніку будуть використовувати для ремонту і прибирання вулиць, повідомляють у пресслужбі ЛМР. 

«Зараз наші комунальні підприємства мають на балансі 139 одиниць прибиральної техніки, яку ми можемо залучати до роботи – це піскрозкидувачі, навантажувачі, грейдери, екскаватори, трактори та ін. Зрозуміло, що техніку необхідно оновлювати і збільшувати її кількість. Це дозволить покращити швидкість і якість ремонту і прибирання вулиць міста.

Станом на зараз Шевченківське ШРП екскаватора немає. Свій екскаватор вони ще минулого року віддали на війну.

Галицьке ШРП прибирає два райони – Галицький і Франківський. У них велика площа робіт, тому вони придбають екскаватор і мінінавантажувач.

Відзначу, що екскаватори JCB у своєму складі мають різне навісне обладнання. Зокрема фрезу, якою зарізають ями на дорогах під час асфальтування, а також обладнання, яке як порохотяг може прибирати дороги від піску і намулу.

Щодо мінінавантажувача, він також може зарізати ями. А також у комплекті має підмітальну щітку, відтак ним ШРП зможе чистити тротуари», - пояснив Орест Тимчишин, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Відповідно до прийнятої ухвали, ШРП зможуть взяти кредит на загальну суму 21,5 млн грн на придбання трьох екскаваторів-навантажувачі (JCB 3CX) з обладнанням і одного мінінавантажувача (Bobket S630) з обладнанням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ