Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові призупинять навчання в школах, де відсутні понад 40% дітей

Станом на сьогодні, 7 лютого, у 12-ти навчальних закладах міста відсутність дітей становить до 40%. Таким чином, зараз карантин оголошувати не будуть, однак планують призупинити процес навчання локально у тих школах, де відсутність дітей становить орієнтовно 40%, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Дирекції шкіл звертаються до управління освіти з відповідними листами, після чого навчання може бути призупинене терміном від 4 до 7 днів.

«У нас збільшується кількість учнів, які хворіють на гострі респіраторні вірусні інфекції. Сьогодні ми маємо поодинокі окремі навчальні заклади, які мають 30-40% відсутності дітей. Я думаю, що ми будемо приймати рішення локально: призупиняти навчання у школах від 4 до 7 днів. Учора ми мали таких 9 навчальних закладів, де було до 40% відсутніх дітей, у зв’язку з захворюваністю. Сьогодні кількість навчальних закладів збільшилась – 12 шкіл, одна з яких планує призупинити процес навчання лише у початковій школі. Загально закриття шкіл на карантин ми зараз не маємо потреби робити, а локально призупинити навчання, аби розірвати цей ланцюг, буде доцільно», - зазначила директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ