Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові психологи обговорили розвиток охорони психічного здоров'я

15 липня психолог ГУ ДСНС України у Львівській області Дмитро Шевелєв взяв участь в установчій нараді при Львівська обласна державна адміністрація щодо виконання плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку охорони психічного здоров'я в Україні на період до 2030 року, - повідомляють у прес-службі ДСНС Львівщини.

До робочої групи запросили практикуючих лікарів, військових психологів, священнослужителів, представників ГО ʺЦентруПсихінформаціїʺ, ЛНУ ім. І.Франка, відділення психологічного забезпечення Західного ТРК Нацгвардії України, військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Учасники наради обмінялися думками щодо наявних ресурсів, існуючих проблем, шляхів їх вирішення та стратегій подальшої діяльності для робочої групи. Зазначимо, що дану нараду провели на виконання плану заходів Кабінету Міністрів України щодо реалізації Концепції розвитку охорони психічного здоров’я в Україні на період до 2030 року прийнятої Розпорядженням Кабінетом Міністрів України від 27 грудня 2017 р. №1018-р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ