Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ремонтують дороги

На пр. Червоної Калини, вул. Зеленій та Сихівській сьогодні, 13 січня, проводять ямкові ремонти доріг, з посиланням на голову Сихівського району Івана Лозинського повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Погодні умови дозволяють проводити ремонт, тому на аварійних ділянках ми відновлюємо дорожнє покриття. Вчора працювало дві бригади, сьогодні роботи продовжуємо, якщо не встигнемо, то працюватимемо і завтра. Звісно, ямкові ремонти не вирішують проблеми, але поки ми не маємо коштів, аби капітально відремонтувати малі дороги, будемо працювати за таким способом, аби забезпечити благоустрій», – розповів Іван Лозинський. Роботи виконує ПП «Мірт».

Проводять ямкові ремонти і у Франківському районі. Тут відновлюють аварійні ділянки на вул. Антоновича, Героїв УПА, Кульпарківській, В. Великого, Тролейбусній. Роботи виконує Шляхово-ремонтне підприємство району, розповів в. о. голови Франківської адміністрації Михайло Космина.

У Шевченківському районі ямкові ремонти проводять на пр. Чорновола, вул. Варшавській, Мазепи, Миколайчука, Липинського – на відрізку, який торік не ремонтували.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ