Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові репрезентували профорієнтаційний термінал для учнів

У Львівській середній школі № 87 відбулася презентація програмно-апаратного комплексу “Профорієнтаційний термінал”. У ній взяли участь представники органів влади, освіти, служби для молоді, вчителі, учні школи, їх батьки, -- повідомили «Гал-info» у Львівському обласному центрі зайнятості.
В інтерактивній формі презентував роботу інноваційного комплексу директор Львівського обласного центру зайнятості Михайло Хміль. Він наголосив, що ця технологічна новинка доволі проста і доступна у користуванні. Головне меню складається з шести тематичних сторінок: “Абетка професій”, “Служба зайнятості – для тебе”, “Де отримати професію”, “Де працювати”, “Пізнай себе”, “Це цікаво”. Торкаючись екрана, чільник обласної служби зайнятості продемонстрував присутнім принцип дії терміналу. За допомогою зручних пошукових серверів користувачі можуть ознайомитися з довідниками, в яких міститься цікава й пізнавальна інформація про нові професії, освітні навчальні заклади, особливості ринку праці Львівщини, перспективи працевлаштування, законодавство, яке регулює сферу трудових відносин, послуги служби зайнятості.
Начальник міського управління освіти Надія Оксенчук повідомила, що електронні порадники вже встановлені у 47 львівських школах. «Вони стануть у нагоді сотням школярів, їх батькам та вчителям, бо містять унікальну інформацію, що дає відповіді на актуальні питання сьогодні, аби молодь мудро вибудувала своє професійне завтра», -- каже вона.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ