Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочалась Майстерня міста: події дня

Сьогодні, 14 серпня, у Львові стартує Майстерня міста. На мешканців та гостей чекає тиждень подій, де вони зможуть долучитися до екскурсій, воркшопів, корисних лекцій та до творення змін у просторах Львова.

У перший день Майстерні у прихистку для внутрішньо переміщених осіб створять мурал, також відбудеться екскурсія на сонячну електростанцію, майстер-клас з розкладання наметів та створення ляльки-мотанки.

Триватиме Майстерня до 20 серпня, повідомляють в ЛМР. 

Основною локацією першого дня Майстерні міста стане прихисток ВПО у Великих Грибовичах, де мешканці зможуть долучитися до створення муралу на стіні будівлі. Роботи триватимуть впродовж дня, до 18:00 год.

О 18:00 організатори запрошують мешканців долучитися до майстер-класу із розкладання наметів та приготування їжі на пальниках від команди мережі магазинів Gorgany. Подія відбуватиметься у Стрийському парку біля пам’ятника м’ячу. Деталі та реєстрація тут.

Для тих, хто цікавиться зеленою енергетикою, підготували екскурсію на дахову сонячну електростанцію житлового будинку. Вона триватиме з 18:30 до 19:30 на вул.Торф’яній, 25А за умови попередньої реєстрації.

Для наймолодших, організатори підготували майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки у бібліотеці за адресою вул. Антоненка-Давидовича, 10. Участь за умови попередньої реєстрації.

До творення Майстерні цьогоріч команда КУ Інститут міста залучила понад 30 організацій, підприємств та управлінь Львівської міськради, а також місцевий бізнес. Впродовж тижня у Львові відбудуться понад 100 різноманітних подій.

Також, відвідувачі Майстерні зможуть долучитися до квесту та виграти цінні призи від спонсорів Майстерні міста.

Учасники Майстерні, які відвідали найбільше подій та зібрали найбільшу кількість балів, отримають шанс посісти призові місця та виграти спеціальні призи:

-  за 1 місце – набір мандрівника від експертів з туристичного спорядження Gorgany (рюкзак Osprey; намет, рушник та спальник Turbat; каремат Exped Flexmat, ліхтарик, інтегрована система та набір посуду, гермомішок та сублімати);

-     за 2 місце – сертифікат від мережі магазинів Shambala на 5000 грн;

-     за 3-5 місця – сертифікати від сервісу з прокату електросамокатів E-Wings на 1500 грн;

-     за 6-10 місця – парасольки T.B.Fruit і ТМ “Galicia” та екоторби Майстерні міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ