Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові розпочалась VIII Міжнародна нафтогазова конференція "Ньюфолк НКЦ"

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
Упродовж двох днів, 27 та 28 травня, учасники конференції доповідатимуть про особливості розвитку нафтогазової галузі та вирішуватимуть у якому напрямку надалі рухатиметься співробітництво України з провідними міжнародними нафтогазовими компаніями. Про це повідомили 27 травня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

В рамках заходу проведуть ряд конференційних сесій, присвячених тематиці сучасних технологій буріння та інтенсифікації притоку, а також екологічних, правових, економічних і політичних умов діяльності газовидобувної галузі в Україні.

Привітав учасників конференції  голова Львівської ОДА Максим Козицький.

"У цьому залі зібралось товариство справжніх професіоналів. Безумовно, зараз перед нами є низка викликів не тільки в українському, а й світовому суспільстві. Це стосується, зокрема побудови нових газопроводів, Північного потоку – 2, зміни геополітичних систем. Наше завдання – зміцнити зв’язок між владою та представниками нафтогазової галузі, аби вивести Україну в лідери світового ринку. Адже у нас є можливості, людський потенціал та надра. Лише в синергії можна говорити про розвиток, а головне, досягати його. Вірю, що сьогоднішня плідна дискусія допоможе визначити напрям, за яким надалі розвиватиметься галузь, адже вона приносить десятки тисяч робочих місць та інвестицій", - зазначив Максим Козицький. 

Конференція проходить у Львові не випадково, оскільки місто називають столицею нафтогазової галузі України. Близько 100 років тому в західному регіоні розпочали видобувати газ. Цьогоріч також минає 250 років з початку видобутку нафти на Галичині. 

Першочерговими завданнями конференції є обговорення стратегічних дій, які допоможуть збільшити темпи розвитку нафтогазової галузі. Ділитися своїми знаннями та досвідом будуть як українські, так і закордонні експерти.

"На мою думку, Україна від Європи зараз відстає у розвитку галузі нафти й газу на чотири роки. Сподіваюся, що ми більше не будемо пасти задніх і після коронавірусної кризи зможемо вийти на новий інноваційний виток нафтогазової галузі на теренах України", - сказав генеральний директор НКЦ "Ньюфолк" Андрій Закревський.

Конференція поділена за тематикою на окремі сесії. У перший день учасники доповідатимуть, зокрема про розвиток вітчизняного газовидобутку, нафтогазового ринку, перспективи розвитку Західного нафтогазового регіону України. Завтрашній день присвячений темам геології та геофізики.

На конференції доповідатимуть представники провідних компаній нафтогазового комплексу. Серед них: ГК "Західнадрасервіс", "Бурова компанія "Горизонти", СЗАТ "Фідмаш", "Weatherford", "Білорусьнафта", "Denimex", "Geo-Alliance", "Регіон" та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ