Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочався благодійний ярмарок від Домівки врятованих тварин

Сьогодні, 15 грудня, у виставковій зоні ТРЦ «Forum Lviv» на 3-му поверсі розпочав свою роботу благодійний ярмарок від львівського притулку «Домівка врятованих тварин».

Як повідомляють в ЛОДА, тут відвідувачів очікують неймовірні історії про «хвостиків», які живуть у Домівці, а також о 16:00 кожного дня ярмарку відбутимуться лекції від засновника притулку Ореста Залипського про екоцид України, спричинений повномасштабним вторгнення росії в Україну.

Ярмарок триватиме до 17 грудня.

Також у відвідувачів буде унікальна можливість придбати мерч притулку, який спеціально створили для ярмарку, а всі виручені кошти підуть на підтримку Домівки і її підопічних, серед яких – коти, собаки, єноти, мавпи, різні пташки та інші тварини.

Тимчасово виконувачка обов’язків директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОВА Оксана Війтик закликала жителів області відвідати захід та підтримати притулок.

«Розпочата ініціатива проведення Благодійного ярмарку від Домівки врятованих тварин створює зручну співпрацю між тими, хто бажає зробити внесок у добру справу, та тваринами, які потребують підтримки. Надіюся, що завдяки таким подіям безпритульних тварин на вулицях українських міст стане менше!», – зазначила Оксана Війтик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ