Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розшукали нетверезого водія, який вчинив ДТП

Як повідомили Гал-інфо в пресслужбі Патрульної поліції Львівщини, патрульні розшукали нетверезого водія, який вчинив ДТП.

Сьогодні вдень патрульні 4 батальйону отримали виклик від водійки автомобіля BMW про ДТП на вулиці Липинського. Зі слів заявниці, автомобіль Hyundai H200 здійснив бокове зіткнення з її транспортним засобом і поїхав далі в напрямку Підзамче.

Жінка ще деякий час намагалася самотужки наздогнати порушника та йому вдалося зникнути з поля зору. Тоді керманичка повідомила поліцію і надала фото автомобіля винуватця.

Інформацію передали усім екіпажам. Згаданий автомобіль знайшли на вулиці Шевченка. Він застряг на місці проведення будівництва дороги. За кермом перебував 47-річний львів'янин. У нього виявили ознаки алкосп'яніння. Від перевірки він відмовився.

На чоловіка склали протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ