Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові рятувальники провели навчання з пожежно-рятувальних робіт

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області провели навчання на території ТВО «Н-ІКС СПЕЙС» на вулиці Стороженка у Львові. Про це стало відомо у вівторок, 25 вересня, в прес-службі Головного управління ДСНС України у Львівській області.

За інформацію ДСНС: «Рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини відпрацювали організацію пожежно-рятувальних робіт та пожежогасіння. На підприємстві оголосили пожежну тривогу та провели евакуацію всього персоналу».

«Надзвичайно цікавою та пізнавальною для працівників об’єкту стала оглядова частина навчань. Рятувальники провели ознайомлення присутніх з пожежно-рятувальною технікою та пожежно-технічним оснащенням підрозділу, що використовується вогнеборцями у повсякденній діяльності. Для всього персоналу об’єкту рятувальники провели практичне навчання з надання домедичної допомоги потерпілих та навчили ліквідовувати умовну пожежу за допомогою первинних засобів пожежогасіння», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС та опублікували фоторепортаж з місця події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ