Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові шукали вибухівку у всіх шести відділеннях “Альфа-Банку”

Учора, 25 червня о 12:45 у Львові невідома особа з мобільного телефону на “Телефон довіри СБУ” повідомила, що в одному з відділень “Альфа-Банку” міста встановлено вибуховий пристрій. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось, повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 28 осіб та 8 од. техніки. Місця подій було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Всього із приміщень шести відділень банку тимчасово на безпечну відстань було виведено 99 осіб, з них 42 працівників банку.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень відділень банку та прилеглих територій.

О 16:50 пошукові роботи було завершено - вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ