Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові шукають нових господарів для Кане-корсо

У Львові шукають нових господарів для Кане-корсо. Про це повідомили в спільноті собачників Львова.

Як зазначила Євгенія Левіт, віддається в добрі руки Рейна, собака породи Кане-корсо. Самка, вік-2,5 роки. Має документи КСУ, ветпаспорт з усіма необхідними щепленнями, чіп.

"Хороша, дуже лагідна до близьких людей дівчинка із врівноваженою психікою. Але недовірлива до чужих, як і кожен справжій корс. Здорова, в чудовому фізичному стані, обов'язково буде стерелізована. Її господар більше не може опікуватися улюбленицею-стан здоров'я не дозволяє.

Рейна жила в квартирі, привчена до вигулу, розумна, грайлива,чемна, тому шукаємо людей, які візьмуть її додому, а не у вольєр, буду чи на ланцюг. Відповідні умови утримання та догляду будуть прописані у договорі з її майбутніми власниками. Тільки Львів!

Я не знаю, що ще написати, друзі. Насправді мені дуже болить....Але,повірте на слово, можливості повернутися додому у цієї собаки немає.... Сьогодні Рейна сиділа у боксі і з її очей текли сльози....я сиділа поряд і ридала теж.... і так само зі сльозами я пишу цей пост....Але цим її горю не допоможеш. Я зроблю для Рейни все від мене залежне. Стерелізую, та буду оплачувати її утримання доти, поки не знайдеться справжній господар, з яким вона нарешті буде щаслива", - зокрема повідомила Євгенія.

Контакти для тих хто може допомогти: Євгенія 067 86 73 369, або Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ