Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартує конкурс «Міні-міс та Міні-містер Лемберг-2017»

У Львові стартує Всеукраїнський благодійний дитячий конкурс краси та моди «Мін-міс та Міні-містер Лемберг-2017». Фінал заходу відбудеться 9 травня. Про це 18 квітня повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на організаторів соціального проекту «Мій тато захищає Україну».

Для дітей, відібраних до участі в конкурсі, викладачі щотижня даватимуть уроки із дефіле, ораторського мистецтва, навчатимуть їх артистизму, спілкуванню з глядацькою аудиторією та вмінню впевнено триматися на великих сценах. Також впродовж підготовчого періоду для дітей будуть проведені фотосесії.

«Фінал відбудеться 9 травня в  Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької. На сцені малюки з різних куточків України продемонструють глядачам свою красу, шарм і вроду, а ще – покажуть, наскільки кожен із них є талановитою дитиною. Організатори заходу передбачають для дітей-учасників багато різноманітних сюрпризів та атракцій. На сцену театру імені Марії Заньковецької разом із дітьми вийдуть і популярні співаки та гурти. Поміж виконавців львівську публіку веселитиме і відомий шоумен Лесик Сам», - розповідають організатори.

Організатори заходу: Благодійний фонд «Джулія», радіо «Лемберг» та соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну», за підтримки Міністерства оборони України, міського 58-го Будинку офіцерів та Львівської міської ради організовують

Контакти: тел.: 067 494 40 30; 063 848 52 19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ