Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартує конкурс «Найкращий двірник Львова – 2023»

Цього року Львівська міська рада вчетверте оголосила конкурс «Найкращий двірник Львова – 2023». Конкурс триватиме з 20 до 31 березня, а голосування відбуватиметься на Фейсбук-сторінці «Гаряча лінія міста Львова».
Фото ілюстративне

Як повідомили в ЛМР, перший етап конкурсу триватиме з 10:00 год 20 березня до 10:00 год 27 березня 2023 року. Впродовж тижня мешканці міста можуть подавати кандидатуру двірника, заповнивши відповідну Google-форму: https://bit.ly/3mZsQEV.

Другий етап – голосування за подані кандидатури – розпочнеться о 17:00 год 27 березня і завершиться о 17:00 год 31 березня.

Нагородження переможців – найкращих двірників кожного району – відбудеться після підрахунку. Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів’ян, отримає титул «Найкращий двірник Львова – 2023» і цінний приз, про який буде оголошено згодом.

До голосування будуть допущені лише кандидатури, подані в Google-формі на 1-му етапі.

Відтак мерія запрошує долучати до конкурсу своїх сусідів, знайомих та рідних, щоб підтримати увагою та вдячністю людей, завдяки кропіткій праці яких наше місто і будинки стають чистими та охайними.

Нагадаємо, вперше міський конкурс «Найкращий двірник Львова» проводили у 2018 році. Тоді переможцем став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП «Південне» Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Пан Мирослав став героєм багатьох журналістських матеріалів, у тому числі й світових видань. Пан Мирослав отримав подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд у Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ