Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартувала кампанія «Вивчай англійську!»

15 жовтня Львівський Кластер ІТ та Бізнес Послуг розпочав реалізацію промоційної кампанії«Вивчай англійську!»,повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівський Кластер ІТ та Бізнес Послуг запустив першу в Україні інформаційну соціальну кампанію, покликану привернути увагу до потреб галузі ІТ. Мета кампанії - пропагування необхідності вивчення англійської мови серед студентів технічних спеціальностей та старшокласників. Цільовою аудиторією промо-кампанії є студенти 1-4 курсів технічних спеціальностей.

Кампанія «Вивчай англійську!» триватиме протягом жовтня-листопада і включатиме в себе ряд активностей, зокрема, створення та поширення профорієнтаційної брошури для студентів, зустрічі зі студентами в університетах, створення промо-ролика та його поширення в соціальних мережах. Інформаційний сайт кампанії (www.it-bpo.lviv.ua/improve-your-english) лишатиметься актуальним і після закінчення основних активностей кампанії.

Володіння іноземною мовою є однією з важливих запорук успіху для сучасної молодої людини. Сьогодні знання англійської мови є однією із найпоширеніших вимог до випускників ІТ-спеціальностей у Львові з боку ІТ-компаній. У 2010 році компанії Кластеру визначили вимоги до мінімального рівня володіння англійською мовою молодими фахівцями, з якими можна ознайомитись на сайті Кластеру. Вільне володіння англійською допоможе студентам знайти кращу роботу, мати кращі кар’єрні перспективи, а компаніям – отримати кваліфікованого співробітника. Кампанія «Вивчай англійську!» покликана донести вимоги майбутніх працедавців до молоді, мотивувати їх до вивчення мови вже на перших курсах навчання.

Зазначимо, що це не перша кампанія, котра реалізовується під егідою кластеру. Зокрема, минулого року Кластер реалізував кампанію з промоції Львова як центру ІТ-індустрії – «Знайди себе у Львові». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ