Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартувала Рада регіонального розвитку Львівщини

Як інформують у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні, 26 листопада, розпочалось Засідання Ради регіонального розвитку Львівщини.

Нагадаємо, що у кожному регіоні країни повинні бути розроблені плани перспективного розвитку територій. Ці плани будуть містити позиції із основних інфраструктурних проектів, об'єктів соціальної та житлово-комунальної сфери, що повинні бути відремонтовані, збудовані, доведені до відповідного рівня експлуатації протягом 2019 – 2021 років.

У Львівській області процес формування такого Плану перспективного розвитку територій розпочали із засідання Ради регіонального розвитку Львівщини.

За словами заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Романа Филипіва, на Раді буде представлено бачення та підхід до розроблення такого середньострокового дороговказу із виконання робіт на різних об’єктах до 2021 року. Протягом останніх років Львівщина зокрема та країна в цілому розвивається достатньо динамічно. За останні три роки на Львівщині відремонтували понад 1700 кілометрів доріг, відбулись ремонти на тисячах соціальних об’єктів. Однак, потрібно чітко визначити, у що і де на території області треба інвестувати перш за все.

Процес формування перспективного плану включатиме консультації з громадськістю, бюджетними фахівцями та експертним середовищем.

Зазначимо, що серед учасників - керівники структурних підрозділів ОДА, керівники територіальних органів ЦОВВ, міські, сільські, селищні голови, голови ОТГ, керівники обласних організацій, керівники правоохоронних органів, представники громадськості та ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ