Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартувала реєстрація учасників на проєкт «СпівДія заради Дітей»

Хаб «СпівДія», діяльність якого координує Львівський обласний молодіжний центр, запустив реєстрацію на проєкт «СпівДія заради дітей», інформує пресслужба Львівської ОВА.

Це своєрідний безпечний простір, де дитина отримує психо-емоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими.

Учасниками занять можуть стати діти від 5 до 12 років, які працюватимуть по групах 5-7, 8-10 та 11-12 років. Заняття для кожної з груп відбуватимуться 2 рази на тиждень, тривалістю 3 години.

«Ми дуже раді, що проект «СпівДія заради дітей» нарешті відкрився у нашому місті. Ще до оголошення старту у нас було 43 заявки! Зараз опрацьовуємо усі запити і формуємо групи. Ми  працюємо у режимі, де є постійні заняття та відкриті заходи, тому будуть різноманітні анонси. Маємо на меті  залучити максимальну кількість дітей. Адже вони – рушії нації. Ми продовжуємо виховувати сильне покоління, яке встоїть перед будь-якими перешкодами, знатиме свої права й цінності та забезпечить гідне життя собі та країні», – розповіла координаторка проєкту Уляна Ковалишин.

Заняття проводитимуть досвідчені ментори, що люблять та знають, як працювати із дітьми, у 3-ох напрямках: активність, творчість та STEAM. 

  • Активність — спортивні та рухливі ігри, руханки, квести та інше.
  • Творчість — заняття, що передбачають творчу діяльність та отриманий в результаті «творчий продукт»: майстер-класи, хендмейд та інше.
  • STEAM — пізнавальне заняття, де діти отримують цікаву нову інформацію про навколишній світ.

На заняття можна потрапити, зареєструвавшись за посиланням https://cutt.ly/nJGy2Xf. Після реєстрації очікуйте на дзвінок місцевого координатора.

СпівДія Хаб розташований у цокольному приміщенні Львівського палацу мистецтв, що на Коперника, 17. 

Крім, того долучайтеся до Телеграм-каналу, де координатори публікуватимуть інформацію про найближчі освітні заняття у Львові, можливості для дітей та корисну інформацію для батьків. Проєкт реалізується командою благодійного фонду «СпівДія» за підтримки ЮНІСЕФ та Міністерства молоді та спорту України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ