Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові створять спортивні шкільні ліги

Львівські спортивні шкільні ліги – це спортивні змагання світового формату з різних видів спорту, які проводитимуть щорічно серед львівських школярів із 15 жовтня по 15 травня.

Про це повідомили в управлінні спорту Львова.

Змагання нового світового формату складатимуться з трьох етапів: шкільного – формування збірних команд шкіл з певних видів спорту, районного – визначення переможця районних змагань, який отримує автоматичну перепустку до наступного етапу та міського/фінального, коли визначатимуть чемпіона та призерів змагань кожної окремої Ліги.

У 2022-2023 навчальному році заплановано провести «ЛСШЛ» серед учнів закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади з трьох видів спорту: футзалу, баскетболу та волейболу у період з 1 січня по 30 травня 2023 року.

"Щоб зробити змагання більш видовищними та цікавими, для кожної Ліги будуть створені логотипи та оригінальні кубки з індивідуальним дизайном. Ці трофеї стануть перехідними. Ними володітиме переможець поточного сезону до фіналу наступного.

Крім того, кожна команда отримає власну емблему, яка ідентифікуватиме колектив серед усіх інших учасників. Логотип свого навчального закладу діти обиратимуть спільно зі своїми наставниками - вчителями, які представлятимуть їхню команду на змаганнях",  йдеться в повідомленні.

У відомстві переконана, що таким чином зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п'єдестали. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ