Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створять унікальну освітньо-спортивну школу

У Львові планують створити унікальну освітньо-спортивну школу. Першим кроком для цього стало створення ЛКП «Спортшкола», рішення про яке прийняли сьогодні на сесії міськради.
Фото - ЛМР

«Ми працюємо над проєктом освітньо-спортивної школи. Наразі ми разом з управлінням освіти вивчаємо, яку школу ми можемо переформатувати під освітньо-спортивну.

В нас є багато дітей-спортсменів, які інтегровані в освітній процес у спеціальних спортивних класах. Ми хочемо їх всіх об’єднати в одну школу. Планується, що в цій школі навчальний процес буде розпочинатися трохи пізніше, щоб діти мали час на ранкові тренувальні процеси. І потім ще одні - після обіду, тобто після навчання. Також тут школярам буде забезпечено посилене спортивне харчування.

Звичайно, що навчальний процес буде на першому місці, тому це й буде освітньо-спортивна школа. Будемо робити акцент на посиленому вивченні іноземних мов.

Цю ідею ми маємо реалізувати до початку наступного навчального року, тобто у нас фактично рік буде на підготовку», – розповів Антон Нікулін, начальник управління спорту та молодіжної політики Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ