Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створять Єдиний центр надання соціальних послуг

У межах реформування соціальної сфери Львова місто планує збільшити кількість соціальних працівників, психологів, натомість зменшити число адміністративного персоналу деяких міських центрів.
Фото: ЛМР

Аби врахувати всі пропозиції, у мерії провели публічне обговорення з представниками громадських організацій, які працюють у цій галузі, передають у пресслужбі ЛМР.

«Нові виклики вимагають нових рішень. Працюємо над створенням у Львові єдиного центру надання соціальних послуг. Ця реорганізація повинна стати повним перезавантаженням системи в нових реаліях, тому все має бути максимально продумано. Тому спільно з профільною депутатською комісією зустрілися з представниками громадських організацій, які працюють в цій галузі, та разом обговорили нововведення, які нас чекають», зазначив Євген Бойко, в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. 

Представники ГО міста запропонували створити наглядову раду при новій структурі та окремий і незалежний підрозділ з моніторингу якості надання соціальних послуг. Також на зустрічі запропонували систему співфінансування містом та донорами уже діючих соціальних послуг.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ