Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створили мапу з усіма волонтерськими ініціативами громади

Команда Інституту міста створила волонтерську мапу Львівської громади. На одній карті зібрали постійні локації Львівської громади, де можна волонтерити.

Зараз тут 29 локацій, проте карту можна доповнювати. В такий спосіб команда Інституту міста спростила пошук активностей для людей, які хочуть долучитися до волонтерських ініціатив або ж доповнити карту своїми можливостями, повідомляють в ЛМР. 

«Волонтерство – це чудова нагода отримати новий досвід, познайомитись з цікавими людьми, допомогти своєму місту та Україні, а також яскраво провести час. Волонтери потрібні усюди: для допомоги ЗСУ та вимушено переміщеним українцям, догляду за лісом чи парком, в ОСББ чи у молодіжному центрі. Саме тому ми створили підбірку волонтерських можливостей у Львівській громаді, яка спрощує пошук», - зазначив проєктний менеджер КУ Інститут міста Юрій Ломіковський. 

Ознайомитися із мапою можна за посиланням - https://bit.ly/volmaplviv 

Щоб долучитися до волонтерства, потрібно:

1. Знайти на волонтерській мапі локацію, яка вас цікавить.

2. Зв’язатися з координатором локації та дізнатися про умови та графік волонтерства.

3. Прийти на локацію в призначений час та допомогти.

Також творці мапи передбачили можливість для організаторів волонтерських проєктів додати свій проєкт чи інформацію про ініціативу для залучення волонтерів. Все, що необхідно зробити – розповісти деталі у формі за посиланням і команда Інституту міста додасть вашу локацію на мапу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ