Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створюють бібліотеку ProFashion

Візуалізація бібліотеки / Фото - ЛМР
Візуалізація бібліотеки / Фото - ЛМР
Візуалізація бібліотеки / Фото - ЛМР
Візуалізація бібліотеки / Фото - ЛМР
1/2
Нещодавно розпочався ремонт бібліотеки №33, що на Сихові, в межах проєкту створення тематичної бібліотеки ProFashion, повідомляє ЛМР.

Зараз бібліотека активно співпрацює з багатодітними сім’ями, волонтерами та різними групами ВПО. В межах проєкту бібліотека отримає новий вигляд та зручне багатофункціональне зонування, обладнання, оновлені меблі та нові книжки.

«На початку 2019 року ми спільно з ГС «Західноукраїнський кластер індустрії моди», нашими польськими партнерами Fundacja Jagiellonska i Polska Pomoc та у співпраці з управлінням культури Львівської міської ради створили ідею проєкту. Його мета – допомогти підтримати таланти у сфері креативних індустрій та моди, розкрити нові та сприяти інтеграції ВПО у нашому місті. Разом ми почали працювати над ідеєю ревіталізації приміщення бібліотеки №33», – зазначає команда КУ Інститут міста.

Стратегія проєкту ProFashion бібліотеки №33 передбачає:

·  ревіталізацію простору бібліотеки та його переоблаштування;

·  створення безкоштовного, зручного та інклюзивного простору для комунікації, роботи, зустрічей, навчання, творчого розвитку та дозвілля на базі бібліотеки;

·  створення лабораторії для отримання знань та практичних навичок у сфері моди, дизайну та кравецької майстерності;

·   забезпечення простору художньою літературою та спеціалізованими виданнями, пов’язаними з індустрією моди, екологією, мистецтвом, дизайном, фотографією тощо;
·    залучення різних цільових аудиторій через проведення подій, навчань та активну партнерську діяльність;

·    забезпечення діяльності бібліотеки ProFashion як нового центру для громадської активності цілого мікрорайону Хуторівка.

Перший етап ремонту передбачає створення лабораторії моди, коворкінгу, зони для читання та дитячої кімнати. На другому етапі планується облаштувати лекторій, зал видачі книжок та технічні приміщення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ