Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові судять земельну шахрайку

Шахрайство із земельною ділянкою в одному із районів Львова – на лаві підсудних місцева мешканка. Про це повідомили в прокуратурі Львівщини.

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 52-річної жінки. Її обвинувачують у незакінченому замаху на шахрайство, самовільному будівництві будівлі на самовільно зайнятій земельній ділянці, а також у пособництві у підробленні офіційного документа та використанні завідомо підробленого документа (ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 197-1, ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358 КК України).

Слідством встановлено, що обвинувачена, намагалася шахрайським способом заволодіти земельною ділянкою у місті Львові.

Для цього жінка із підробленими документами звернулась до державного реєстратора для оформлення права власності. В останніх містились недостовірні відомості щодо господарської будівлі – сараю, який їй нібито належить.

У той час вона самовільно зайняла ще більшу земельну ділянку та збудувала на ній житловий будинок.

Лише після цього вона звернулась до міської ради, щодо виділення їй цієї ділянки для обслуговування збудованого будинку. Проте у цьому обвинуваченій було відмовлено.

Завдяки прокурорам попереджено заподіяння громаді міста матеріальної шкоди на суму близько 2,7 млн грн.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ