Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові телефонні шахраї хотіли обікрасти важкохвору дитину

У Львові телефонні шахраї хотіли обікрасти важкохвору дитину. Шахраї в телефонному режимі дізналися дані картки, на яку мали надходити кошти на лікування важкохворої Софійки, та зразу ж спробували зняти кошти з неї. На щастя, грошей там на той час не було. Мамі дівчинки потрібно терміново зібрати суму в 1000 $ для того, щоб провести комплексне обстеження дитини (у Києві) та в подальшому визначитися із методами лікування. Родичі та знайомі частину коштів вже зібрали. Відтак, матір Софійки просить у небайдужих людей допомоги.

Дівчинці Софійці Крочак всього лиш 3 роки та 10 місяців. У неї вроджена мікроцефалія, спазматичний тетрапарез, синдром Нунан, затримка мовленнєвого розвитку та епісиндром.

Мати дівчинки  Ірина Червінська з усіх сил старається зібрати кошти на діагностику та лікування своєї донечки. Жінка не працює, бо доглядає за дитиною, а з чоловіком розведена, який матеріально їм не допомагає.

За словами  Ірини, невідомі телефонували їй із номера (098) 71-66-190 кілька разів. Спершу чоловік назвався Олександром Миколайовичем, а другий раз Віктором. Двічі у розмові казали, що перекинули гроші. Перед тим із номера (091) 801-34-77 розпитали все у неї. (Дані номера надані, щоб хоч якось уберегти інших людей від обману).

Станом на сьогодні дитина час від часу потрапляє на лікування в обласну дитячу лікарню. Зараз лежить із діагнозом гострий трахеобронхіт. 

Не будьмо байдужі до чужої біди! 

Кошти можна перераховувати на картку Приватбанку 4149-4978-4654-3074, Червінська Марія, бабуся,

або передати особисто мамі при зустрічі Крочак (Червінська) Ірина тел. (068) 01-01-972.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ