Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові «тітушки» намагалися захопити приміщення Львівської ОДА

Сьогодні, 5 лютого, до Львова з Дрогобича приїхав автобус з «тітушками». Вони мали на меті розблокувати роботу гуртових магазинів будівельних матеріалів мережі «Епіцентр» та здійснити силове захоплення приміщень Львівської ОДА. Очолював групу молодиків хлопець, який назвався Робертом. Депутати-свободівці та люди було заблокували автобус біля обласної ради. За повідомленням прес-служби ЛМО ВО «Свобода», Львівській міській раді Любомир Мельничук. Повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Прес-служба послалась на депутата Львівської міської ради Любомири Мельничука. За його словами, провокатори діяли від імені псевдопатріотичних сил. «Їхнє завдання – дестабілізувати ситуацію у Львові, створити «правильну» картинку для владних та проросійських каналів. Ще одна мета групи провокаторів – посіяти страх серед львів’ян. Створити тут силове протистояння, аби відтягнути частину львів’ян, які перебувають у Києві», - зазначив Любомир Мельничук.

Додамо, що згодом автобусу з тітушками дозволили поїхати від ОДА. До межі області їх мав супроводжувати автомайдан, а "Роберта" забрали в міліцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ