Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові торік провели 5 архітектурних конкурсів

"У Львові торік провели 5 архітектурних конкурсів", - розповів 30 січня директор департаменту містобудування Львівської міської ради Сергій Коровайник.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Одним з важливих завдань управління архітектури й урбаністики є організація та проведення архітектурних конкурсів для цікавих та якісних пропозицій у сфері містобудування. У 2017 році було проведено 5 таких архітектурних конкурсів:

- Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу концепцію громадського простору з вшанування пам’яті героїв «Небесної сотні» у м. Львові.

- Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію будівлі міського архіву на вул. Трускавецькій у м. Львові.

- Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію спортивного комплексу на Сихові у м. Львові.

- участь в організації Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію індивідуального житла.

- Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у м. Львові.

Також управління брало участь у міжнародній діяльності, зокрема у спільній українсько-австрійській роботі над містобудівною концепцією залізничного вузла на розі вул.Городоцької – вул.Шевченка; у виставці у Кракові на тему «Місто, архітектура, модернізм Львова» та в українсько-німецькій конференції «Міста партнери» за участі GIZ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ