Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові транспортні зупинки ознаковуватимуть за єдиниим стандартом

У Львівській МТГ зупинки громадського транспорту ознаковуватимуть відповідно до стандарту. Напередодні виконком затвердив дизайн типової таблички з назвою зупинки громадського транспорту і відповідних дорожніх знаків.

Йдеться про розміри, типові піктограми, стандарти шрифтів, кольорів, відступів та правила їх розміщення на табличках і дорожніх знаках, повідомляють в ЛМР. 

Як розповів керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка, стандарт був розроблений раніше і на частині міських зупинок інформація розміщена вже у відповідному дизайні. Це робили в якості експеременту при оновленні інформації на зупинках громадського транспорту. А тепер поширять і на всю Львівську громаду.

«Оскільки інформація на цих «експерементальних» зупинках є зрозумілою і читабельною, тому було прийнято рішення  затвердити стандарт і використовувати надалі», - зазначив Павло Сирватка.

Посадовець додав, що на розробку стандарту  бюджетні кошти не залучалися. Його для міста створив дизайнер Єгор Каліберда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ