Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває дев’ятий Forum 451°E

У Львові триває дев’ятий форум електронного врядування, який організовує управління інформаційних технологій Львівської міської ради. Сьогодні, 8 грудня, відбудеться основна подія – Forum 451Е: AI Revolution. Decode the Future.

Forum 451°E є платформою нових знайомств та зустрічей не лише представників державних органів влади, а й репрезентів ІТ-компаній, студентів та громадських активістів. Подія обʼєднує учасників з різних міст України і не тільки.

Генеральний партнер заходу – Lionwood.software – Львівська інноваційна IT-компанія, яка спеціалізується на розробці програмних рішень. Продукт компанії – Навчання і Технології (НІТ) – платформа, призначена для забезпечення як дистанційного, так і інтерактивного стаціонарного навчання. 

Інформаційний партнер заходу – Lviv ІТ Cluster – найбільша в Україні спільнота ІТ-компаній, яка розвиває технологічну галузь в регіоні та країні разом з представниками влади та освіти. 

Організатори та партнери: Львівська міська рада, Управління ІТ Львівської міської ради, Український католицький університет UCuniversity, SET University, EPAM Ukraine. 

Детальніше про цьогорічний Forum 451°E тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ