Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває дискусія про відносини України та ЄС

У четвер, 2 березня, у Львові розпочалася конференція "Україна-ЄС: відносини у часи невизначеності та швидких змін". Її учасники – представники ЄС, експерти, представники бізнесу та ЗМІ, високопосадовці – обговорюватимуть, якою має бути успішна євроінтеграційна політика України, повідомила пре-служба Львівської ОДА.

Серед учасників заходу - і заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська та керівник програм співробітництва Представництва ЄС в Україні Беренд де Гроот.

"Своє прагнення йти європейським шляхом українці довели під час Революції гідності і доводять до сьогодні, - зазначила Маріанна Вільшинська. - Ми переконані, що найбільшим партнером України є саме Європейський Союз, котрий, допомагає нам у реалізації різноманітних програм та втілює тут свої проекти. Також сподіваємось, що завдяки й вашій підтримці одержимо перемогу над агресором та спільно будуватимемо європейське майбутнє".

Під час чотирьох панельних дискусій учасники конференції обговорять такі теми як "Євросоюз як орієнтир для України – чи залишатиметься він таким і за яких умов", "Україна-ЄС: проблеми міграції", "Сприяння торгівлі з ЄС", "Відносини з ЄС + українські медіа: наскільки критичною є нині роль ЗМІ у підтримці євроінтеграції".

Зазначимо, конференцію організували Інститут економічних досліджень та політичних консультацій спільно із "Європейською правдою" у межах двох проектів за фінансової підтримки ЄС - "Просування реформ в регіони" та "Діалог зі сприяння торгівлі".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ