Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові триває фестиваль «Велика коляда-2008»

У Львові в храмі Пресвятої Євхаристії з 7 січня по 3 лютого проходить ІХ Різдвяний фестиваль «Велика коляда». Про це в коментарі «Гал-info» повідомив Голова Комісії у справах молоді УГКЦ, настоятель храму Пресвятої Євхаристії о. Йосип Мілян. За його словами, цього року фестиваль зібрав рекордну кількість творчих колективів.
«Це вже 9-й фестиваль «Велика коляда» у Львові. З цієї нагоди до нас приїхало аж 58 колективів з усіх регіонів України: з Криму, Києва, Івано-Франківська, а також з Польщі та Угорщини. Через таку кількість учасників ми трохи змінили програму фестивалю: тепер ми щонеділі підводимо своєрідні підсумки. Першого тижня – дитячих і юнацьких колективів, цього тижня - оркестрові і капели бандуристів, наступної неділі – сільські і малих містечок. 3 лютого відбудеться заключний концерт колядок, хоча фестиваль триватиме до 9 лютого. Що ж до заключного концерту, то на ньому будуть присутні всі колективи, а перед храмом вставлять великий телеекран, щоб всі охочі мали змогу побачити святкове дійство, а також роздаватимуть гаряче вино», - говорить о. Йосип Мілян.
За словами настоятеля, організаторами фестивалю уже вдруге виступає Управління культури Львівської міської ради, Патріарша комісія у справах молоді та Центр душпастирства молоді при храмі Пресвятої Євхаристії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ