Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові триває тиждень фінансової освіти

З понеділка 27 березня у Львівському інституті УБС стартував тиждень фінансової освіти в рамках проведення Global Money Week . Мета проекту – привернути увагу суспільства, особливо молоді до важливості фінансової грамотності, що є запорукою досягнення успіху, повідомила прес-служба Університету банківської справи.

Впродовж тижня в інституті будуть відбуватися різноманітні заходи: семінари, майстер-класи, конкурси, тренінги, участь у яких візьмуть студенти, школярі, викладачі, банкіри та фінансисти.

28 березня у Львівському інституті УБС усі охочі можуть взяти участь у тренінгу "Як стати фінансово незалежним", який проведуть тренер з фінансового успіху, випускниця Львівського інституту УБС Олександра Грудзевич та к.е.н. Ярослав Грудзевич. 

Сьогодні ж пройде брейн-ринг на тему: «Управління людськими ресурсами у світлі глобалізаційних процесів в економіці» серед студентів п’ятого курсу ЛІ УБС. За словами к.е.н., доцента менеджменту та соціальних наук Ольги Завидівської, тематика тижня розвитку фінансової освіти Global Money Week 2017 звучатиме також в рамках проведення 30-31 березня XVІІ Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНОЇ СИСТЕМИ».

Старшокласники (Львівської гімназії міжнародних відносин імені В. Стуса, НВК «ШЕЛ», Львівської державної комунальної середньої загальноосвітньої школи №3) зможуть відвідати уроки фінансової грамотності за участю заступника керівника відділення «ЕЛЕГІЯ» ПАТ КБ «Приватбанк» Володимира Романиці. 

Заплановано також проведення конкурсу малюнків «Обличчя гривні» серед учнів загальноосвітніх шкіл м. Львова. Також усі бажаючі зможуть долучитися до участі у конкурсі скарбничок, селфі та відео-конкурсі у рамках проведення Global Money Week 2017 .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ