Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові тимчасово не працюватимуть деякі світлофори

Фахівці ЛКП «Львівавтодор» обстежили близько тисячі світлофорних опор та консолей у місті. З них сотню визначили такими, що першочергово потребують заміни. Підприємство уже закупило необхідну кількість металоконструкцій та уклало договір з підрядною організацією.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

На першому об’єкті – перехресті вулиць Сахарова – Вітовського – Коперника – роботи стартують вже завтра, 22 серпня, і триватимуть до 24 серпня. На час проведення робіт світлофори тимчасово не працюватимуть.

ЛКП «Львівавтодор» звернулося до патрульної поліції  із проханням забезпечити присутність регулювальників. Також усіх учасників дорожнього руху просять бути уважними та обережними на цьому перехресті.

«Загалом, найближчими днями буде замінено 7 опор із 5 консолями для трьох світлофорних об’єктів на таких перехрестях:

◾️ 22 - 24 серпня: вул. Сахарова – вул. Вітовського – вул. Коперника;

◾️ 25 - 28 серпня: вул. Листопадового Чину – вул. Університетська;

◾️ 29 серпня - 1 вересня: вул. Тершаковців – вул. Костя Левицького та вул. Пекарська – вул. Тершаковців (рух на обох перехрестях регулює один світлофорний об’єкт).

«На час виконання робіт світлофори тимчасово не працюватимуть. Ми звернулись в Управління патрульної поліції у Львівській області  із проханням забезпечити на вказаних перехрестях присутність регулювальників. Також закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними та виконувати вказівки патрульних», - зазначили в ЛКП «Львівавтодор».

До слова, демонтажем власне світлофорного обладнання, перевстановленням і перепідключенням його після завершення робіт з влаштування нових оцинкованих опор займатимуться фахівці відділу з обслуговування світлофорних об’єктів ЛКП «Львівавтодор».

Про дати проведення аналогічних робіт на решті визначених світлофорних об’єктів буде повідомлено додатково.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ