Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові урочисто відзначать 90-ту річницю Акту злуки УНР-ЗУНР

У Львові урочисто відзначать 90-ту річницю Акту злуки УНР-ЗУНР, - повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.
Заходи відбуватимуться протягом двох днів - 21-22 січня. Зокрема 21 січня відбудеться презентація історичної карти «Соборна Україна», виставка «Самвидаву» 1960-1991 рр. присвячена Дню Соборності України та презентація книги Олега Павлишина «Львівщина в добу Західно-Української Народної Республіки».
У День Злуки, 22 січня, відбудеться покладання квітів від посадовців Львова та області до пам’ятника М. Грушевському, до Меморіалу Українським Січовим Стрільцям на Янівському кладовищі та Меморіалу воїнам Української Галицької Армії на Личаківському кладовищі. Зокрема квіти покладуть до могили Президента Національної Ради ЗУНР Є. Петрушевича на Личаківському кладовищі.
Також у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької проведуть урочисту академію з нагоди відзначення 90-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ