Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові в парку “Знесіння” відбулася акція “Plogging у Чистий четвер”

1/3
Сьогодні, 25 квітня, у Львові в парку “Знесіння” відбулася акція “Plogging у Чистий четвер”, яку організував громадсько-політичний рух “Ідея Нації”. На захід прийшли мешканці, які проживають біля парку, та львів’яни з усіх куточків міста.

Також відзначимо, що акцію яка пропагує здоровий спосіб життя та захист довкілля відгукнулись професійні спортсмени і журналісти.

Хороша погода та бажання жити в чистому місті допомогли зібрати 24 пакети зі сміттям.

“Головна ціль нашої акції - це підтримка здорового способу життя та привернення уваги до проблем в екології. А те, що вдалося під час годинного бігу нам разом почистити парк - це спільна маленька перемога усіх учасників, - стверджує голова громадсько-політичного руху “Ідея Нації” Остап Стахів. - Дякуємо тим, хто прийшов сьогодні та закликаємо всіх львів’ян підтримувати наші майбутні заходи, які проводяться для захисту довкілля та нашого простору”.

Після пробіжки учасники отримали приємну подяку - квіти та фруктовий стіл.

Нагадаємо, “plogging” - це нове слово (утворене у 2016-му році), яке поширилось на континентальній Європі і в Україні зокрема. Воно прийшло до нас зі Швеції. Суть елементарна: замість того, щоб просто бігати засміченою вулицею, плогери збирають сміття. Бігаєш - підтримуєш здорову фізичну форму, збираєш сміття - підтримуєш чистоту довкілля. Два в одному: корисно і для людини, і для природи

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ