Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові в трамваї підрізали чоловіка

Увага! Поліцейські закликають зголоситись очевидців поранення чоловіка у трамваї №8 у Львові. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину, володіє інформацією, що може допомогти встановити обставини події та особу зловмисника, просимо телефонувати на оперативну лінію 102.

Вчора, 13 жовтня, о 17.55 у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» госпіталізований 45-річний львів’янин.

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками «Кінотеатр Довженка» - «Верхній Шувар» у період між 16.10 – 16.30. Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм - тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.

Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину: їхав у трамваї, очікував на зупинці, проїжджав повз місце події із увімкненим відеореєстратором, або володіє будь-якою іншою інформацією, що може допомогти встановили обставини події та особу зловмисника, просимо зголоситись на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ