Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться 17 Екуменічний соціальний тиждень

Інститут екуменічних студій УКУ спільно із Фондом Конрада Аденауера в Україні та Євангелічною церквою Німеччини, запрошують до участі у 17-му Екуменічному соціальному тижні «Стійкість спільнот: шлях до зцілення та відновлення країни», що відбудеться 7-10 жовтня у Львові.
Фото: ЛМР

Подія триватиме на Філософсько-богословському факультеті УКУ, а також у ZOOM. Серед учасників: Євген Глібовицький, директор Інституту фронтиру, експерт із довготермінових стратегій; о. Андрій Зелінський, військовий капелан, заступник керівника Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ; Йосиф Зісельс, виконавчий співпрезидент Ваад України, виконавчий віцепрезидент Конгресу національних громад України; Рокко Бутільйоне, професор, депутат парламенту Італії, ексміністр культури Італії; д-р Джордж Вайгель, проф., Почесний старший науковий співробітник Центру етики та публічної політики та ін.

Робочі мови: українська та англійська. Заходи будуть відбуватись із синхронним перекладом.

Програма форуму охопить міжнародну панель, семінари, тренінг, виставку, візити в спільноти, воркшоп, дискусії та презентації.

«Під час події ознайомимось із баченням взаємодії церкви та держави, почуємо історії та свідчення стійкості спільнот, які пережили окупацію та постійні бомбардування, дізнаємось про те, як виживають релігійні спільноти на тимчасово окупованих територіях, подискутуємо про стійкість спільнот в час невизначеності та пережиття різного досвіду всередині країни, про підтримку та інтеграцію ветеранів, про розвиток українських спільнот в діаспорі в час вимушеної міграції. Дізнаємось, як віра допомагає вистояти та гуртувати людей, проведемо тренінг з турботою про ментальне здоров'я та тему стійкості, а також воркшоп про досвід невербальності», – зазначають організатори.

Партнери: Школа журналістики та комунікацій УКУ, Програма ЕПЕ УКУ, Міжнародний інститут освіти, культури та зв'язків з діаспорою (МІОК), Національного університету “Львівська політехніка”, РІСУ, Українське християнське академічне товариство, Renovabis, CNEWA, Louvre D'Orient, ГО "Говори" та ні.

Організатори запрошують реєструватись для участі.

Деталі тут.

Контактна особа: Ірина Кітура, [email protected]
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ