Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Відбудеться аукціон з продажу двох земельних ділянок на Львівщині

29 березня відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди 2 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту). Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Пропоновані ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва знаходяться:

- на території Станківецької сільської ради Миколаївського району. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 7,18 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 4351,93 грн. http://torgy.land.gov.ua/auction/lot-card/63599.  

- на території Станківецької сільської ради Миколаївського району. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 15,09 га. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 29101,34 грн. http://torgy.land.gov.ua/auction/lot-card/63600

Місце проведення торгів: Львівська область, м. Львів, вул. Сахарова,46. Початок земельних торгів о 11.00 год. Реєстрація учасників земельних торгів в день проведення з 08-00 год. до 10-40 год. за адресою: м. Львів, вул. Сахарова,46.

Останній день прийому заяв 23 березня 2021 р. до 16 год. 30 хв.

"Виставлена на аукціон земельна ділянка є вільною від будь-яких майнових прав третіх осіб на неї: її не передано в користування, зокрема в оренду, єдиним власником є держава або територіальна громада залежно від правового статусу такої ділянки", - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тетяна Гетьман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ