Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На «Пташки Перемоги» захисникам зібрали понад 10 мільйонів гривень за один вечір

Від початку роботи проєкту «Пташки Перемоги» на передову відправили вже понад 11 тисяч дронів. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Ініціатори проєкту «Пташки Перемоги» організували черговий уже 47 благодійний аукціон для збору коштів на військові бригади. Відбувся він у Львівському районі та об'єднав Винниківську, Підберезцівську, Давидівську та Мурованську громади.

Лотами аукціону стали десятки речей. Завдяки благодійному аукціону вдалось зібрати 10 мільйонів 150 тисяч гривень. За ці кошти будуть придбані квадрокоптери, а також 20 % будуть спрямовані в Superhumans Center на реабілітацію наших захисників.

Ведучим заходу був український актор, виконавець однієї з головних ролей фільму «Довбуш» Олексій Гнатковський.

Нагадаємо, проєкт «Пташки Перемоги» – це всеукраїнська ініціатива, яку започаткували у березні 2023 року. Ініціативу, яка рятує життя воїнів і знищує ворогів, реалізовують волонтери Олександр Тіщенко та Ігор Дулин, засновник громадської організації «Добро. Дій».

Спільно з владою, волонтерами, військовими команда збирає кошти, які скеровує на купівлю дронів. Команда проєкту організовує благодійні аукціони, а за зібрані кошти закуповує дрони та передає їх на фронт. Проєкт реалізують під патронатом начальника Львівської ОВА Максима Козицького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ