Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться благодійний вечір поезії Сергія Жадана

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на вечір поезії Сергія Жадана, організований у межах виставкового проєкту «VICTORY. Живопис Катерини Косьяненко», що відбудеться 25 квітня о 18:00.

Під час заходу відбудеться збір пожертв на підтримку Харківського добровольчого батальйону «Хартія». Вхід на подію вільний, повідомляють в ЛМР.

Відомий український письменник та громадський діяч Сергій Жадан прочитає дев’ять віршів з поетичної збірки «Список кораблів», яка створювалась у мистецькому тандемі з Катериною Косьяненко.

У короткій анотації до збірки зазначено: «“Список кораблів” — це список тих, хто пішов, але кого не можна забути. Список імен, які супроводжують тебе протягом життя. Список міст, де на тебе завжди чекають. Мабуть, найінтимніша книга автора…»

Твори із однойменної серії, що лягли в основу артбуку, представлено на виставці у Національному музеї імені Андрея Шептицького.

Проєкт реалізовано за підтримки ArtAngel, Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz та Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ