Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться фестиваль до 55-річчя Скрябіна

Провести незабутній літній день з чудовою музикою в улюблених виконаннях. 17 серпня, у день народження легендарного артиста, батьки Андрія Кузьменка запрошують на фестиваль «Шампанські очі», який відбудеться у Львові на !FESTrepublic.

«Кузьма Скрябін був не тільки музикантом, а й завжди вірив у свої ідеали та боровся за їхню реалізацію. Його творчість не має строку дії, а його пісні актуальні та зворушливі і досі.

Назва “Шампанські очі” у всіх на слуху, адже концерти, які започаткували батьки Кузьми разом з VINIL Concert Agency, відбувалися вже двічі, а цьогоріч концерт вперше пройде у форматі фестивалю. Це буде особлива дата, адже у 2023-му Кузьма святкував би свій ювілей – 55 років», – діляться спогадами організатори.

Фестиваль «Шампанські очі» об’єднає на одній сцені найвідоміших українських зірок, серед яких: Олександр Пономарьов, Ірина Білик, Тарас Тополя, Михайло Хома, Pianoбой, Арсен Мірзоян, DILYA, Lizgunova, Ivan NAVI та інші популярні виконавці. Вони заспівають найкращі пісні Скрябіна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ