Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться фестиваль «Спалах різдвяної звізди»

29 грудня у Львові відбудеться фестиваль «Спалах різдвяної звізди». Це один із найвидовищніших та найяскравіших різдвяних заходів Львова, у межах якого щороку відбувається хода звіздарів.

Львів'яни і гості міста зможуть пройти  у сяйві різдвяних звізд, кожна з яких символізує світло Вифлеємської звізди. Усі звізди різні за технікою, матеріалом та змістом. Кожна із звізд, представлених на фестивалі, має своє неповторне оздоблення, унікальний зміст та виконана в різних техніках: “Берегиня”, “Мир”, “Патріотична”, “Посвята лікарям”, “Героїчна”, “Яворівська”, “Небесній сотні” та безліч інших.

Програма фестивалю:

·       15:00 год – початок ходи звіздарів від головної ялинки міста (просп. Свободи, навпроти Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької) та хода з колядою проспектом Свободи - біля пам’ятника Шевченку - статуя Діви Марії (пл. Марійська).

·  17:00 год – презентація елементу нематеріальної культурної спадщини  України  «Створення об’ємної сферичної різдвяної  звізди с. Мацьковичі». Під час презентації буде обговорення, коляда та віншування (Науково-технічна бібліотека  Національного університету “Львівська Політехніка”, вул. Професорська, 1).

Організатор – ГО «Українська молодь – Христові», повідомляють в ЛМР. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ