Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові відбудеться літвечір письменника та волонтера Андрія Любки

Андрій Любка – автор 3 збірок поезій та 10 прозових книжок (романи, есеї, оповідання). Учасник багатьох українських та європейських літературних фестивалів, деякі з його творів перекладені 15 мовами світу.

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну він збирає кошти серед своєї аудиторії на автомобілі, купує джипи та пікапи і за кермом відвозить їх на Схід із друзями в різні підрозділи ЗСУ та ТрО.

Як повідомляють у міській раді, під час зустрічі Андрій Любка розповість про свій вибір автоволонтерства та його специфіку, поїздки на фронт, зустрічі з бійцями, війну за майбутнє, паузу у письмі і шанси на повернення до нього.

«Для мене цей тур – це передусім перекличка. Щоб побачити давніх друзів, подивитися на улюблені міста, переконатися, що всі ми тут досі в строю, щоі кожен на своєму місці робить щось для перемоги», – розповідав Андрій Любка.

Літературний вечір та розмова з українським письменником та волонтером з Ужгорода Андрієм Любкою відбудеться у п'ятницю, 13 січня, о 18:00 у Театрі Лесі, на Великій сцені (вул. Городоцька, 36),  Також під час зустрічі відбудеться презентація його нової книжки – збірки короткої прози «Щось зі мною не так».

Вхід на подію – вільний. Додатково буде відбуватись трансляція події на Facebook-сторінці «Місяць авторських читань у Львові».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ