Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові відбудеться Міжнародний туристичний форум „Туризм і рекреація 2006”

6-8 квітня 2006 року у Львові за сприянням Львівської облдержадміністрації, Торгово-промислової палати України та Генерального Консульства Республіки Польща відбудеться Міжнародний туристичний форум „Туризм і рекреація 2006” — повідомляє сайт Львівської торгово-промислової палати з посиланням на голову Львівської ОДА Петра Олійника.
Головним завданням Форуму є розширення співпраці між українськими та зарубіжними регіонами, туристичними фірмами, презентація рекреаційних можливостей територій, залучення інвестицій у туристичну галузь, вдосконалення транскордонного співробітництва в нових умовах розширеного ЄС.
Участь у Форумі візьмуть представники українських та зарубіжних фірм, які працюють у туристично-відпочинковій та супутніх сферах (організація перевезення, проживання, харчування, курортно-санаторне обслуговування, страхування, видавництво краєзнавчої літератури, туристичних карт та атласів, виробництво сувенірів тощо), представники державних органів, які сприяють розвитку туризму.
Програмою форуму передбачено проведення: круглого столу для обговорення перспектив розвитку туристичної галузі; презентацій регіонів і фірм; контактних двосторонніх зустрічей.
Крім цього, під час Форуму проходитиме туристична виставка „Туризм і рекреація 2006".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ