Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

У Львові вперше відбудеться ярмарок молодіжного підприємництва

Гості ярмарку зможуть придбати продукцію учнівських мінікомпаній безпосередньо у її виробників – учнів закладів профтехосвіти та профільних коледжів Львівщини та Буковини.

Фото зі сторінки JA Ukraine

Про це повідомляє пресслужба ЛМР. 

У неділю, 23 квітня, у Львові відбудеться перший ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2023. У ньому братимуть участь 40 учнівських мінікомпаній з 36 професійно-технічних закладів та профільних коледжів Львівської та Чернівецької області, які восени минулого року долучилися до програми «Компанія» від ГО Junior Achievement Ukraine. 

На ярмарку будуть представлені готові оригінальні страви та напої, прикраси та аксесуари, сувенірна продукція, корисні товари для дому та побуту, вироби з металу та послуги з хімічного аналізу води.

"Відвідувачі ярмарку, які цікавляться сувенірною продукцією зможуть придбати вишивані брелоки, парні блокноти та парні тематичні брелоки, екоблокноти з ароматизованими сторінками, карнавальні маски,  брошки, шеврони, чокери, кулони, гіпсові статуетки. Поціновувачі корисних товарів для дому та побуту знайдуть для себе шопери ручної роботи, в’язані сумочки, декоративні діодні ліхтарики, свічки, невеликі дерев’яні вироби, декор для дому з натуральних матеріалів, дерев’яні навчальні пазли", — йдеться у повідомленні. 

До речі, ті самі вже легендарні наноліхтарики FireFly, що працюють пів року без підзарядки, покупці зможуть купити безпосередньо у їх розробників – учнів Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва, які в межах програми «Компанія» від Junior Achievement Ukraine створили свою мінікомпанію Nanoled.

Також учасники ярмарки Junior EXPO-2023 підготували для львів’ян та гостей міста 9 авторських майстеркласів: моделювання та дизайн одягу за мотивами мультфільму «Мавка», виготовлення декоративних свічок, розпис гіпсових фігурок, виготовлення екосумок, бісероплетіння, декорування патріотичних блокнотів, створення прикрас-амулетів з натурального каменю, декорування та розпис імбирних пряників та хімічний аналіз води.

Ярмарок відбудеться у неділю, 23 квітня, з 11:00 до 17:00 за адресою: Стрийський парк (вул. Уласа Самчука, 12). Вхід вільний. 



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ