Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться третій чемпіонат зі складання пазлів на швидкість

15-27 травня у Львові відбудеться третій чемпіонат зі швидкісного складання пазлів для дітей та дорослих. Четверо найкращих гравців-переможців поїдуть на міжнародні змагання в Іспанію.

Фото: Depositphotos

Про це інформує пресслужба ЛМР. 

Участь у чемпіонаті може взяти будь-хто. Учасників поділять на різні вікові категорії від трьох років і більше. Діти віком 3-5 років будуть складати пазли з 30 елементів, 6-8 років – з 60 елементів, 10-15 років – зі 100 елементів. А ті, кому більш як 16 – отримають пазли з 500 елементів.

Вчителі та вихователі можуть зареєструвати своїх вихованців і провести відбірковий тур у своєму навчальному закладі або ж львів’яни можуть реєструватись самостійно і скласти пазл для своєї вікової категорії на одній із запропонованих локацій партнерів: Школа дружня до дитини (вул. Довженка, 12), Pixlab (вул. Городоцька, 285), смартпросторі «БОЯР» (вул. Вашингтона, 6а), Lviv Open Lab (просп. Червоної Калини, 58). Час всіх учасників буде опублікований у загальній турнірній таблиці, згідно з якою буде визначено 10 фіналістів в кожній із чотирьох категорій.

Десятка найспритніших 27 травня позмагається за кубок та звання чемпіона. Усі учасники отримають набір пазлів та сертифікат за участь, а фіналісти – гарні подарунки.

Більше деталей і реєстрація – тут



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ