Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться Всеукраїнський турнір з армрестлінгу

26 червня у розважальному центрі Event Hall КІНО відбудеться Всеукраїнський турнір з армрестлінгу «LVIV OPEN CUP 2016». Кращі спортсмени зі всієї України будуть боротися на праву та ліву руку серед жінок та чоловіків, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Окремо виділяється фінальна частина, на якій буде розігруватись спеціальний приз серед переможців своїх категорій. Також глядачі зможуть побачити кращі поєдинки серед найсильніших армрестлерів турніру в абсолютній ваговій категорії.

Організаторами заходу є ЛОО ВГО «Українська Федерація Армспорту» і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

«Головною метою проведення Кубку є популяризація нашого виду спорту на теренах Львівської області та в Україні загалом, також цей турнір є проміжним стартом для підготовки спортсменів до Чемпіонату світу, який відбудеться на початку осені в м. Благоєвград (Болгарія). Учасниками цих змагань є переможці та призери різних всеукраїнських турнірів, Чемпіонатів Європи та Світу, тому очікуються запеклі та видовищні поєдинки», - розповів Назарій Іваницький, технічний директор ЛОО ВГО “УФА”.

Змагання відбудуться у два етапи:

1-й етап – реєстрація учасників, попередні поєдинки, 9:00 – 15:00

2-й етап – фінальні поєдинки, абсолютна категорія, початок о 16:00

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ