Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться пародійна акція проти Шокіна

Сьогодні, 28 березня, у Львові відбудеться пародійна акція проти Генпрокурора Віктора Шокіна. Захід відбудеться о 14:30 під стінами обласної прокуратури. Про це в коментарі для Гал-інфо повідомила Романа Куспись, одна із організаторів пікету.

Аналогічні акції мають відбутись сьогодні по цілій Україні, зокрема у Києві під Адміністрацією Президента вже зібралось близько 300 людей.

Організаторами акції у Львові є Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Фундація регіональних ініціатив" (ФРІ).

"Ми плануємо показати, як вони "працюють", у нас передбачені тематичні плакати, прапори та гасла. Загалом же акція триватиме до години", - розповіла Романа Куспись. За її словами, в акції мають намір взяти участь до 50 людей.

"Поштовхом до цієї акції став дозвіл Печерського суду Києва 22 березня про доступ із правом вилучення речей і документів Центру протидії корупції, а також документів, які становлять банківську таємницю", - додала Романа Куспись. 

Нагадаємо, відповідні ухвали  з'явилася в Єдиному реєстрі судових рішень 22 березня. Таким чином, слідчі ГПУ матимуть доступ до речей і документів Центру протидії корупції, копій договорів про відкриття та обслуговування банківських рахунків, довіреностей, карток із зразками підпису посадових осіб організації, печаток, договорів на встановлення системи "Клієнт-Банк", виписок з номерами телефонів, ІР-адрес, з яких проходило з'єднання системи "Клієнт-Банк" та датами проведення вказаних з'єднань.

Також слідчі можуть отримати інформацію про рух грошей на рахунках ЦПК, бухгалтерських документів, документів підрядників громадської організації, виписок, та ін. з початку 2014 року. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ