Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться щорічні «Дні «Дня»

З 26 травня у Львові розпочнеться щорічний проект «Дні «Дня» у Львові» за підтримки Національного університету «Львівська політехніка», Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, повідомила прес-служба ЛМР.

Програма заходів:

26 травня:

19:45 – зустріч з головним редактором газети «День» Ларисою Івшиною на тему: «ДЕНЬ» - 20 РОКІВ ЯКІСНОЇ АЛЬТЕРНАТИВИ» та презентація книжкових новинок з серії «Бібліотека газети «День» - «Повернення в Царгород», «Котел, або Справа без терміну давності», «Я – свідок», «Катастрофа і тріумф». Місце: Арт-кафе «COMMUNA» (вул. Галицька, 1, 2-й поверх).

27 травня:

12:00 – урочисте відкриття Фотовиставки «День-2015». Національний університет «Львівська політехніка», головний корпус, 2-й поверх (вул. С. Бандери, 12).

«17 років фотоісторії, 114 виставок у 31 місті України, 702 нагороджені фотографи – це історія Міжнародного фотоконкурсу «Дня» у цифрах. Статистика 2015 р. не менш вражаюча – близько 200 учасників, понад 3000 фото. З них 350 найкращих знімків склали підсумкову Фотовиставку у столиці. Далі протягом року виставка на колесах традиційно мандрує містами України», - розповіли організатори.

Окрім постійних номінацій конкурсу – «Події», «Життя як воно є», «Політика», «Жанрове фото» і «Світ очима дітей», з’явилися й нові. Зокрема, номінація від міжнародної організації ПРООН «Будуємо нову країну разом» тепер включає у себе підномінації: «Я реформую країну!», «Переселенці. Жити заново!», «Чиста та зелена Україна». Вперше цього року нагороджуватимуть і фотографів у номінації «Птахи водойм».

13:30 – зустріч з головним редактором газети «День» Ларисою Івшиною студентської молоді, діячів культури та освіти, презентація книжкових новинок з серії «Бібліотека газети «День» - «Повернення в Царгород», «Котел, або Справа без терміну давності», «Я – свідок», «Катастрофа і тріумф». Національний університет «Львівська політехніка», головний корпус, Актова зала, 2-й поверх (вул. С. Бандери, 12).

Насамперед, вже традиційно - історичною, і за змістом, і за її місцем у сьогоднішньому інтелектуальному просторі книгою «Повернення в Царгород». А також - публіцистичною ТРИЛОГІЄЮ «Котел», або Справа без терміну давності», «Я – свідок!», «Катастрофа і Тріумф. Iсторії українських героїв».

Виставка працюватиме з 26 травня по 12 червня. Вхід вільний, окрім суботи та неділі.

За результатами глядацького голосування буде проголошений переможець від Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ